voedselpakketten

Voedselpakketten voor arme christenen

“Want Ik had honger en u had mij te eten gegeven”

Mattheus 25: 35

Arme gezinnen

Eén op de drie gezinnen leeft op of onder de armoedegrens. Als stichting werken we onder deze allerarmste christenen in Egypte, in nauwe samenwerking met lokale kerken. Vanuit het voedselproject ondersteunen we kerken door deze gezinnen maandelijks een goed gevulde tas eten geven. Pastors weten wie de allerarmsten zijn en zorgen dat de tas met eten daar terecht komt. 

Het betreft veelal mensen met een slecht betaalde baan of mensen zonder baan. Elke dag hebben deze gezinnen de uitdaging zichzelf te voorzien in de basisbehoeften wat allerminst niet eenvoudig is. Je kunt deze gezinnen steunen met een maandelijks voedselpakket.


20221223_200754

"voor zover u dit een van mijn minste broeders gedaan hebt, hebt u dit voor Mij gedaan"
~ Jezus ~

WhatsApp Image 2022-10-16 at 09.58.45

Weduwen

Weduwen zijn voor de zorg van hun dagelijks inkomen aangewezen op hun kinderen en de lokale kerk. Voor velen van hen is er geen voldoende ondersteuning in hun levensonderhoud. Wanneer ze ouder worden kunnen ze moeilijk of niet werk vinden wat hen helpt om rond te komen. Als stichting willen we deze vrouwen ondersteunen in hun levensonderhoud door hen vanuit de kerk te voorzien van een goede tas eten. 

 

Hoe kun je steunen in dit project?

Als individu of gezin

Ondernemers

kerk

Als gezin of persoon maak je met een maandelijkse bijdrage een enorm verschil voor een gezin of weduwe. 


Een voedselpakket voor een gezin kost € 22,50. 

Als ondernemer kun je met een jaarlijkse gift van € 900,- drie gezinnen helpen. Van dit geld geven we hen elke maand een goed gevulde voedseltas. 

Als kerk kun je ervoor kiezen om een kerk te adopteren en met een diaconale bijdrage ondersteun je andere kerkleden. 

“Ik houd van de Egyptische bevolking, de nood is er zo groot, daarom heb ik besloten de kerk en haar omgeving tot zegen te zijn”

Johan-131

Johan |  founder Living Springs

KVK nummer: 84940905 | Rek.nummer: NL25INGB0675451213 t.n.v. Stichting Living Springs