Ondersteun

Relatie

Doneren gaat bij ons niet over het zoeken naar geld van donateurs. Want wat is de waarde van geld zonder gebed of morele steun? We zoeken niet het geld maar de relatie. We vinden het belangrijk om een goede relatie te hebben met onze partners. Dit, omdat we vinden dat we het werk samen doen, wij voeren het dan wel uit, maar zonder gebed en financiële steun kunnen we niets uitrichten. Daarom zien we in jou een partner en niet een donateur! Een donateur geeft alleen geld, een partner is iemand die meedoet en betrokken is vanuit zijn hart.

Bij Living Springs geloven we dat we het werk met elkaar doen. De één bidt, de ander geeft en wij mogen handen en voeten geven aan het werk waarvoor God de kerk roept.

Ondersteun ons financieel

We hebben als stichting een ANBI status, dus je giften zijn belasting aftrekbaar, conform de regels die de belastingdienst daarvoor heeft.
We hebben verschillende projecten waar we financiële middelen voor zoeken.

 

Als stichting kunnen wij op dit moment geen automatische incasso’s instellen. Je kunt je (periodieke) gift waarmee je ons wil als organisatie wil steunen overmaken op bankrekeningnummer:

 NL25INGB0675451213 t.n.v. stichting Living Springs

 

Eenmalig giften kun je ook via onderstaand button doneren. 

 

Kom proeven!

Omdat we geloven dat we het samen doen, vinden we het belangrijk om onze partners te infomeren over wat we doen. Dit doen we door een maandelijkse nieuwsupdate te sturen. Hierin vertellen we kort en bondig wat er de afgelopen maand gebeurt is vanuit de stichting. Zo is voor iedereen helder wat we uitvoeren.

Naast de maandelijkse nieuwsupdate hebben we een jaarlijkse informatieavond. Hier praten we je bij over het afgelopen jaar, delen we verhalen die we niet konden delen en willen we je betrokken houden op het werk. Op deze avond willen we je ook een beetje laten ruiken en proeven aan de cultuur van Egypte.

Ontvang onze nieuwsbrief

KVK nummer: 84940905 | Rek.nummer: NL25INGB0675451213 t.n.v. Stichting Living Springs