Ondersteun

Wat kunt u doen?

Heel graag! Dit kan door natuurlijk door gebed. Meld u aan voor onze gebedskalender en/of nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

U heeft ook de mogelijkheid om geld te geven.
Wij zetten dit geld in voor de projecten die wij in Egypte opzetten. Benieuwd naar deze projecten?

Relatie

Doneren gaat bij ons niet over het zoeken naar geld van donateurs. Want wat is de waarde van geld zonder gebed of morele steun? We zoeken niet het geld maar de relatie. We vinden het belangrijk om een goede relatie te hebben met onze partners. Dit, omdat we vinden dat we het werk samen doen, wij voeren het dan wel uit, maar zonder gebed en financiële steun kunnen we niets uitrichten. Daarom zien we in jou een partner en niet een donateur! Een donateur geeft alleen geld, een partner is iemand die meedoet en betrokken is vanuit zijn hart.

Bij Living Springs geloven we dat we het werk met elkaar doen. De één bidt, de ander geeft en wij mogen handen en voeten geven aan het werk waarvoor God de kerk roept.

Ondersteun ons financieel

We hebben als stichting een ANBI status, dus je giften zijn belasting aftrekbaar, conform de regels die de belastingdienst daarvoor heeft.
We hebben verschillende projecten waar we financiële middelen voor zoeken.

 

 

Je kunt je (periodieke) gift waarmee je ons wil als organisatie wil steunen doorgeven via onderstaand machtigingsfomrulier, wij zullen de gift dan incasseren.

Je kunt ook (eenmalig) via onderstaand button doneren of zelf overmaken op bankrekeningnummer:

 NL25INGB0675451213 t.n.v. stichting Living Springs

 

 

 

Toestemming incasso

Incassant ID: NL98ZZZ849409050000
Bankrekeningnummer:
 NL25INGB0675451213 t.n.v. stichting Living Springs

 

 

Eventuele opmerkingen over uw gift kunt u onderaan het formulier kwijt!
IMG20221011134216

Kom proeven!

Omdat we geloven dat we het samen doen, vinden we het belangrijk om onze partners te infomeren over wat we doen. Dit doen we door een maandelijkse nieuwsupdate te sturen. Hierin vertellen we kort en bondig wat er de afgelopen maand gebeurt is vanuit de stichting. Zo is voor iedereen helder wat we uitvoeren.

Naast de maandelijkse nieuwsupdate hebben we een jaarlijkse informatieavond. Hier praten we je bij over het afgelopen jaar, delen we verhalen die we niet konden delen en willen we je betrokken houden op het werk. Op deze avond willen we je ook een beetje laten ruiken en proeven aan de cultuur van Egypte.

Ontvang onze nieuwsbrief

KVK nummer: 84940905 | Rek.nummer: NL25INGB0675451213 t.n.v. Stichting Living Springs