jongerenwerk

Jongerenwerk

Op deze pagina lees je meer over ons jongerenwerk in Egypte

IMG20220805143211

Jeugddiensten

Voor het jongerenwerk ondersteunen we jeugdleiders en hebben we zelf ontmoetingen met jeugdgroepen uit kerken. We geloven dat het belangrijk is dat de kerk investeert in de jonge generatie. We willen deze jongeren helpen om de bijbel beter te begrijpen en om zelf Jezus te volgen. Dat is niet altijd eenvoudig voor hen. Daarom willen we hen zien en ze ontmoeten. 

 

We inspireren hen het Woord van God te begrijpen en helpen hen om dat praktisch te maken in hun leven. Daarnaast moedigen we hen aan om van betekenis te zijn, en we geloven dat de kerk de plaats is om steun te geven aan dat verlangen en dat te faciliteren. 

 

We willen jongeren zien en ontmoeten, dat maken we tastbaar door tijd met ze door te brengen, tijd voor hen te nemen en samen met ze te eten. Op deze manier bemoedigen we hen en willen we hen laten weten dat we hen zien. 

“Ik wil dat Egyptische jongeren zich gezien weten en te horen krijgen dat er in ze gelooft wordt”

Johan-131

Johan |  founder Living Springs

Jeugdconferenties

Als stichting moedigen we de kerken waarmee we samenwerken aan om te investeren in hun jongeren. De jongeren moeten gezien worden en geholpen worden om te groeien in hun geloof. We doen dit ook door samen met de kerk jongerenconferenties te organiseren.


Tijdens deze conferenties willen we jongeren helpen om te groeien in hun geloof en het zelf lezen van de bijbel. Dit zal hun helpen om te groeien in hun persoonlijk geloof, en het zal vriendschappen onder christelijke jongeren verdiepen. 


In een meerdaagse conferentie is er alle tijd om naast verdieping ook te ontspannen met elkaar en relaties te versterken en te bevorderen. Het doel is dat jongeren leeftijdsgenoten vinden en met elkaar contact hebben zodat ze samen hun geloof kunnen beleven. 

KVK nummer: 84940905 | Rek.nummer: NL25INGB0675451213 t.n.v. Stichting Living Springs