paastassen

Paastassen voor arme gezinnen

Op 5 mei vieren christenen in Egypte Pasen, wat ook voor hen een belangrijk feest is. Naast het bezoeken van diensten waar ze stilstaan bij het de kruisdood en opstanding van Jezus is het ontmoeten van familie en elkaar als kerk een belangrijk onderdeel van deze tijd. 

 

Om elkaar te ontmoeten is het belangrijk om ook te kunnen eten. Op dit moment is de economische situatie voor veel Egyptenaren niet goed, 2023 kende een voedselinflatie van 78%. De prijzen van boodschappen stijgen elke dag en deze stijgende kosten van boodschappen en levensonderhoud nekken veel mensen, dit betreft dus ook de christenen waaronder we werken.  

 

Als stichting hebben we onszelf ten doel gesteld om met Pasen minimaal 225 voedselpakketten uit te delen aan arme gezinnen. 

Deze gezinnen zijn bekend bij de lokale kerkleiders en worden door hen uitgezocht zodat we zeker weten dat het bij de juiste mensen terecht komt.

De kosten van één pakket zijn € 22,50

Via de groene button kun je bijdragen aan een goed gevulde tafel voor Egyptische gezinnen!

“Ik houd van de Egyptische bevolking, de nood is er zo groot, daarom heb ik besloten de kerk en haar omgeving tot zegen te zijn”

Johan-131

Johan |  founder Living Springs

KVK nummer: 84940905 | Rek.nummer: NL25INGB0675451213 t.n.v. Stichting Living Springs