jefta

Wat ga ik doen

Ik ben Jefta de Visser en ben 9 jaar oud. Mijn papa werkt in Egypte en helpt daar arme tieners en jongeren om te studeren en bij andere problemen. Ik ben twee keer eerder meegeweest en heb toen ook arme kinderen geholpen. 

 

Ik ga in juli met mijn vader mee naar een conferentie voor jongeren vanaf 12 jaar oud. Ik wil zelf geld inzamelen om deze jongeren een tasje eten te geven op de conferentie en een maaltijd na de conferentie. Ook nemen we twee koffers vol kleding mee. 

 

Ik wil minimaal 70 tasjes eten en 70 maaltijden uitdelen aan deze jongeren die in heel arme omstandigheden opgroeien. 

 

Jij kunt mij helpen en hieronder lees je hoe. Ik wil zelf € 300,- inzamelen voor deze jongeren. Het geld is niet voor mijn ticket maar echt voor de tieners. 

“Ik heb zelf gezien hoe arm deze kinderen en jongeren zijn. Daarom doe ik deze actie en wil ik hen helpen.”

AJefta

Jefta

Hoe kun jij mij helpen?

Statiegeldflessen

Ik wil zoveel mogelijk statiegeldflessen inzamelen. Ik ga ze zelf met mijn papa inleveren bij de supermarkt. Dit geld verzamel ik en neem het mee om in Egypte spullen te kopen die ik aan de kinderen ga geven. 

 

Ik kan flessen bij je ophalen als je ze voor me spaart. Dat doe ik op zaterdag. Je mag ze ook bij mij thuis afgeven. 

Koop bij mij een appeltaart of voorjaarscake

Je kunt bij mij op bestelling een appeltaart of voorjaarscake kopen. Ik maak deze zelf met mijn vader en moeder. Een taart kost € 12,50 en een cake € 7,50 en ik bezorg hem gratis in Werkendam, Sleeuwijk en Altena. Je kunt de taart bestellen via de app bij mij vader op 06-13329491. 

 

cabinet, clothes, garments-1853504.jpg

Goede kleding

We hebben een ticket met een koffer bij de prijs inbegrepen. Daarom kunnen we 46 kilo kleding meenemen voor kinderen vanaf 12 jaar oud. 

 

Deze kleding moet netjes zijn en er nog mooi uit zien. We nemen de kleding mee en geven die aan kinderen die het echt nodig hebben. 

 

Ook deze kleding kan ik bij je ophalen of je mag het bij mij thuis afgeven. 

Hoeveel heb ik al opgehaald?

€ 222,-

18 cakes en taarten

82 statiegeldflessen

69 kledingstukken

ik hou je op de hoogte

Als ik in Egypte geweest ben stuur ik je een brief met foto’s om te laten zien wat ik allemaal gedaan heb met het geld van mijn actie. 

KVK nummer: 84940905 | Rek.nummer: NL25INGB0675451213 t.n.v. Stichting Living Springs